Alapozó kurzusok

XII. 30 TECHNIKA MESTERVIZSGÁRA

Az “SMV 2000 Festőtanoda” lehetőséget ad arra, hogy mestervizsgát tegyél le és a Speciál Method Version Festőmesterévé válj. Ebben a videó sorozatban minden benne van amit a “Festőtanoda” tanít, természetesen elméletileg és vázlatosan.

XI. MODERN KÉPEK

A kurzuson bemutatott technikák már a 21. század műfajai. Akvarellgrafit, Akrilspachtel, Kollázs… stb anyagok új távlatokat nyitnak a képek alapozásánál és elkészítésénél.

X. LEONARDO, 21. SZ. ANYAGAI, TECHNIKÁI

Ez a kurzus mind technikájában mind anyagában még újdonság. Ha megtanulod, tudsz büszkélkedni vele. A Metylan, Capaplex, Seiden… anyagok segítségével tájképeket, portrékat virágokat, város képeket tudsz alkotni.

IX. EMBERI TEST ÁBRÁZOLÁSA, AKT

Már a reneszánsz korban is szerették ábrázolni a művészek a meztelen testet. A festői tudás alapja az emberi test helyes ábrázolása. Több technikával is megtanulhatod ezt.

VIII. NŐI ÉS GYERMEKPORTRÉ

Női és gyermek portrét rendelnek a legtöbbet. Különlegesek az impasto technikával készült portrék. Felhívjuk a figyelmed, a többi portréfestő videóinkra is.

VII. ÖREG ÉS FIATALEMBER PORTRÉ

Ha nincs is festmény eladás, portré megrendelés mindig van. A legbonyolultabb, de mégis az egyik legértékesebb tudás a művészetben, érdemes ezért megtanulnod. 

VI. EXTRA KREATÍV

Az „SMV 2000 Festőtanoda” 30 technikájából (ami mestervizsga tételek is egyben), 4 technika ebben a kurzusban szerepel és most megtanulhatod: Szellem rajzolás (Ghost drawing), Kézzel festés (Hand painting) Bankkártyával festés, Olajfestészet, de Akvarell technikával.

V. AKRIL TECHNIKA

Az akril a 20. század festéke, nagy jövő áll előtte. Ezen a kurzuson ismerkedhetsz a sokrétűségével. Festhetsz vele bankkártyával. Készíthetsz kollázsokat és virágfantáziákat, valamint akvarellszerűen is használhatod egy portré alkotásával.

IV. OLAJ TECHNIKA

A leggyakoribb és leglátványosabb anyag az olaj. Még az alá alapozás is különleges (Léva vára, rusztikus alapra) ezzel a technikával. Ezen a kurzuson gyönyörű táj, virág – és tárgy – csendéleteket alkothatsz.