Rólunk

A Művésznőről

Simon Mária Veronika Ácsteszér, a Cserhát, Csetény és ILINY díszpolgára, Csetény szülöttje, sokszorosan díjazott (Cserhát-Munkácsy,-Csók István és Holló László díjas alkotó által készített videók alapján alkothatsz.

Simon M. Veronika és Enyedi Béla

2000-ben alapította az “SMV 2000 Festőtanodát”, melyet azóta is vezet és több mint 30 technikát és 15 témát tanít a “Tanoda” kurzusain. A kurzusok online értékesítésében unokája Abu Attila segít.

Rólunk írták

"Olyan sikerélmény ért általad ami eddig számomra ismeretlen volt, azóta amire ránézek mindenben rajz témát látok ,és azt is tudom hogy mit szeretnék lerajzolni és hogyan, ez a pastel új világot tárt elém,én aki rengeteg házat felépítettem két kezűleg is és irányítva is, nem gondoltam volna hogy efajta alkotás ilyen örömmel is tud járni."

Tamás

“Én a festészet mellett tanultam emberismeretet, párkapcsolati ismereteket és azt, hogy igen a Hit erejével képes mindenki magából kihozni a kreativitást és igenis mindenkiben benne van a lehetőség, hogy alkothasson. Csodálatos emberek vagytok. Mindennel együtt sokkal többet kaptunk tőletek, mint egy festő képzés.”

Kata és Teca