Szakkurzus

43. POP ART 2

A 20. század végének új irányzata volt a Pop Art. Absztrakt képviselője Tom Fedro. Nagyon színes, dekoratív, szinte karikatúra festmények ezek. Nagyon sokszor az emberi ábrázolás a téma, de más témájú festmények is készülhetnek ezzel a technikával. Ezen a kurzuson főleg az embereket ábrázoljuk, de a Macska dáma festése nagy örömet fog okozni. A kurzus …

43. POP ART 2 Read More »

40. FELVIDÉKI TÁJAK (olaj)

Ezek a képek a Lévai Festőakadémia képei, amelyek olajfestékkel készültek. Körbejártuk Lévát különböző évszakokban és hangulatosabbnál hangulatosabb tájakara leltünk. Sok örömed lesz ezek megfestésében.

39. Táti tájak

Ezen a kurzuson Négy Évszakot festünk olajfestékkel. Duna közeli tájra utaztunk most. Ezen a kurzuson nem függőleges, hanem vízszintes képeket festünk meg. Sokszor ilyenre van szükség lakás és kiállítás berendezéshez.

38. A 60×25 cm-es képek

A kisebb galéria falaira ez a méret idális, mert sok elfér egymás mellett. Több ilyen méretű kép alkotására is van lehetőséged a tanoda kurzusain belül. Ezeket is rendeld meg, hogy egész tárlatra való festményt tudj festeni. Itt pipacsokat, napraforgókat téli és őszi tájat tudsz festeni továbbá gyakorolhatod a festőkéses technikát is.

37. Triptichon panorámakép

Három kép egymás mellé elhelyezve egy nappaliban, ideális hely lehet egy panoráma képnek. Ezen a kurzuson megmutatjuk, hogyan fesd meg a saját 120 cm-es panoráma festményedet. Három részből áll, de mindegyik képet külön-külön is kiállíthatod.